Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon Ibre i Pogbe...

United neće stati na Pogbi: Mourinho ulazi u 'rat' s Guardiolom

Francuski veznjak, kako stvari stoje, neće biti zadnje pojačanje Manchester Uniteda u ljetnom prijelaznom roku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Službena potvrda prelaska Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United još se uvijek čeka. Transfer je pri kraju, Englezi će Talijanima platiti odštetu od 119 milijuna eura čime će Pogba postati najskuplji nogometaš u povijesti.

Međutim, iako će istresti astronomski iznos Juventusu tu Jose Mourinho ne misli stati.

Engleski mediji pišu kako na Old Trafford želi dovesti još jednog kvalitetnog i iskusnog stopera, a prvi na listi želja je još jedan igrač Juventusa - Leonardo Bonucci.

Specifična 'utakmica' Josea i Pepa

Sjajnog talijanskiog reprezentativca koji se u posljednjih nekoliko godina prometnuo u jednog od najboljih svjetskih stopera Transfermarkt procjenjuje na 35 milijuna eura, ali Mourinho će morati ponuditi znatno više od toga, zbog nekoliko objektivnih razloga.

Prvi je taj što će Juventus nakon transfera Pogbe 'plivati' u novcu i moći će Bonucciju ponuditi novi, izdašniji ugovor. Drugi - Bonuccija želi i Pep Guardiola, a platežnim mogućnostima Manchester Cityja samo je nebo granica.

Mourinho i Guardiola trebali su se nedavno susresti prvi put kao menadžeri Uniteda i Cityja, ali je prijateljska utakmica u Pekingu otkazana. Prije nego 10. rujna odmjere snage u četvrtom kolu Premierlige, Portugalac i Španjolac odigrat će ovu, specifičnu 'utakmicu' u kojoj bi pobjednik mogao dobiti istinsku klasu i riješiti dosta problema u obrambenoj liniji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider