Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvo objašnjenje

Mourinho se oglasio oko skandala s lijepom doktoricom

Jose Mourinho i dalje je ustrajan u svojoj odluci da Eva Carneiro ne bude uz igrače Chelseaja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski trener Jose Mourinho oglasio se na press konferenciji oko sad već pravog skandala zbog tjeranja svojih fizioterapeuta i psovanja klupskoj liječnici. Jučer je procurila duža snimka njegovog histeričnog ispada na samom kraju remija sa Swanseajem kada se derao na liječnicu Evu Carneiro.

Objavljena snimka u cijelosti: Sky Sports otkrio kako je Mourinho vrijeđao Evu Carneiro

Engleski mediji pišu kako ju je nazvao 'kćeri od kurve' nakon čega je javnost još više osudila njegovo ponašanje. Osuda javnosti je gotovo jednoglasna i nije posve jasno što je to Portugalcu uopće trebalo na samom startu sezone.

''Jon Fearn i doktorica Carneiro neće biti na klupi protiv Manchester Cityja'', poručio je Mourinho.

Njega je posebno iživcirao status na Facebooku spomenute Carneiro koja se javno zahvalila svima na podršci. Danas tvrdi kako su odnosi između njih dobri.

''Ako u nedjelju neće biti na klupi to ne znači da više neće biti s nama. To je moja odluka'', rekao je Portugalac.

Novinari su ga upitali žali li što je sve otišlo toliko daleko. Njegov odgovor je bio da sa svojim timom ima 'otvorenu vezu' koja je 'otvorena i za neslaganja'.

''Svakog tjedna moram donijeti odluku o tome tko će sjediti na klupi. Isto je s liječničkom službom. Imamo više od desetak ljudi u timu, a na klupi mogu biti samo dvoje.''

Zvučalo je to prilično neuvjerljivo okupljenim novinarima kojima Mourinho više nije htio govoriti o tom incidentu. Poručio je ako ne budu pričali o nogometu, onda za njega on ne prisustvuje press konferenciji.

Mnogi će reći kako je cijeli skandal izbio jer je Jose nekog morao okriviti za gubitak bodova na startu prvenstva. Ovaj put je nakon sudaca, navijača, protivnika, medija i ostalih 'krivaca', izbor pao na liječnički tim.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider