Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U lovu na pojačanja

Mourinho u tajnoj misiji: 'Plaćeni ubojica' razbjesnio Wengera

Jose Mourinho viđen je u Kijevu na kvalifikacijskoj utakmici Ukrajine i Španjolske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho je nosio kapuljaču na glavu u očitoj namjeri da ostane nezamijećen na Olimpijskom stadionu. No, nije mu uspjelo, netko ga je ipak snimio. Na društvenim mrežama odmah je započela zafrkancija, jer je Mourinho izgledao kao da je stigao s audicije za Zvjezdane ratove. Portugalca se uspoređuje s Jedijem, E.T-ijem, kastiljanskom kraljicom Izabelom I., srednjovjekovnim plaćenim ubojicom...

Mourinho je bio u tajnoj misiji koja je na kraju provaljena. Logično je da ga nije zanimala sama utakmica, već neki igrači koji bi mogli biti pojačanje za Chelsea. Isprva se pronio glas da snima Španjolce Nolita i Thiaga Alcantaru, no kasnije se ispostavilo da je u Portugalčevu fokusu zapravo bio Andrij Jermolenko, napadač Ukrajine i kijevskog Dinama.

Navodno je ta informacija uznemirila menadžera Arsenala Arsenea Wengera koji je također bacio oko na Jermolenka. Arsenal, Liverpool i Everton ljestos su pokušali dovesti 25-godišnjeg Ukrajinca, no Dinamo ih je sve odbio. Prema pisanju engleskih medija, u utrku za Ukrajincem se uključila i Barcelona, no čini se da Katalonci dvoje između njega i Nolita.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider