Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Alarm na Old Traffordu

Novi spektakularni transfer Mourinha: Astronomskim iznosom otima zvijezdu Reala?

Manchester United Josea Mourinha igra ispod očekivanja zbog čega portugalski strateg priprema nova velika pojačanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je potrošio pravo bogatstvo na pojačanja, Jose Mourinho je već na startu sezone upao u rezultatsku krizu. Kola su krenula nizbrdo nakon poraza u velikom derbiju protiv Cityja, nakon kojeg je United izgubio još dvije utakmice i to od kvalitetom mnogo siromašnijih protivnika.

Porazi od Feyenoorda i Watforda su bili dovoljni za paljenje alarma na Old Traffordu. Trenutna momčad Manchestera ne opravdava novac koji je u nju uložen, zbog čega su već krenule glasine o mogućim zimskim pojačanjima.

Jedno od njih je kapetan Real Madrida Sergio Ramos. Ramos je u prošlosti već bio povezivan s Unitedom, pogotovo tijekom ljetnog prijelaznog roka 2014. godine, ali transfer nikad nije realiziran. Međutim, Mourinho je čvrsto odlučio dovesti Ramosa i za taj je posao pripremio čak 48 milijuna eura.

Tim transferom bi Ramos postao jedan od najskupljih obrambenih igrača u povijesti nogometa. Međutim, nešto će se pitati i Real, koji navodno nema namjeru pustiti kapetana i vođu obrane, koji je u klubu od 2005. godine.

Nekad velika nada, danas prikovan za klupu

Promjena u kraljevskom klubu bi ipak moglo biti – Isco je ove sezone gotovo u potpunosti ispao iz rotacije i u zimskom prijelaznom roku bi mogao napustiti Madrid. Već je bio predmet mnogih špekulacija za vrijeme ljetnog prijelaznog roka, ali je odlučio ostati u Realu.

Čini se da mu to nije bio najbolji potez budući da je u planovima Zinedinea Zidanea iza konkurenata na svojoj poziciji poput Vazqueza, Jamesa i Asensija, zbog čega prilike dobiva na kapaljku. Zainteresiranih ima – igrača se već ranije povezivalo s Tottenhamom, ali upitno je hoće li Real nadoknaditi 30 milijuna eura koliko je koštao njegov dolazak iz Malage 2013. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider