Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Blanc: Sve perfektno osim...

Mourinho ovaj put nije glumio nego je pošteno priznao: PSG je bio bolji!

Odluka o putniku za četvrtfinale u ogledu PSG-a i Chelseaja past će na Stamford Bridgeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho nakon 1:1 u prvoj utakmici može biti zadovoljniji od svog kolege na klupi PSG-a, a u tom smjeru su išla i njegova razmišljanja poslije utakmice.

VIDEO Cavanijev skok 'poništio' nevjerojatan gol Ivanovića!

"Neriješeno je pošten rezultat, ali ako pogledate broj šansi i broj obrana vratara vidjet ćete da je PSG bio bliže pobjedi", istaknuo je Mourinho:

"S ovih 1:1 sve je otvoreno, oni imaju fantastičnu momčad s fantastičnim igračima, posebno sjajnu trojku naprijed koja je jako opasna. Naravno da i ja uvijek očekujem od svojih ofenzivnijih igrača da zabijaju, ali sjajno je što imamo još dvojicu-trojicu igrača koji su uvijek u stanju postići pogodak. Branislav Ivanović se izgleda pretplatio na velike utakmice", dodao je Portugalac.

Laurent Blanc bio je ponosan na svoje igrače...

"Pomiješani su mi osjećaji. Napravili smo sve što smo dogovorili, igrali perfektnu utakmicu, osim jedne stvari."

Ta jedna stvar je dekoncentracija u obrani koja je omogućila da im tri Chelseajeva braniča (Terry, Cahill i Ivanović) stvore akciju nakon prekida i pretvore ju u pogodak.

"To je frustrirajuće. Chelsea je došao ovdje zabiti gol i uspio je u tome. Zabili su zahvaljujući tome što smo se fokusirali na igrače poput Hazarda i Williana u situaciji kad je velik broj njihovih defenzivaca ostao pred našim golom. Ipak, pokazali smo naše kvalitete i nastavit ćemo s napadačkim pristupom i u uzvratu. Jedan gol bi mogao biti dovoljan", smatra Blanc.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider