Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bizarnije od bizarnog

United trenirao na parkiralištu, Mourinho ima novog krivca za poraze!

Jose Mourinho ne prestaje iznenađivati svojim izjavama i potezima na klupi slavnog Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon tri uzastopna poraza u nizu Manchester United Josea Mourinha traži prekid crnog niza u utakmici Liga kupa protiv trećeligaša Northamptona. Utakmica je na rasporedu u srijedu navečer, a jutro tog istog dana obilježila je zanimljiva metoda treninga karizmatičnog portugalskog trenera.

Mourinho je svoju momčad želio rastrčati i razbuditi u jutarnjim satima, međutim umjesto stadiona on ih je odveo na parkiralište hotela! Jedan od prolaznika fotografirao je scenu i objavio na svom Twitter profilu, a onda se to proširilo internetskim prostranstvima brzinom munje.

"Dobrodošao u Northampton Manchester United. Tvoj prostor za trening je parkiralište", napisao je šaljivi navijač lokalnog kluba i priložio fotografiju na kojoj se vidi najskuplji nogometaš svijeta Paul Pogba kako se razgibava.

Recimo i da je Jose Mourinho okrivio svog prethodnika Louisa van Gaala za spomenuta tri uzastopna poraza u tjedan dana. Mourinho, koji je tri godine bio pomoćnik Van Gaalu u Barceloni (1997–2000), smatra da je nizozemski trener Unitedove igrače toliko opteretio taktičkim zadacima da su izgubili na kreaciji i samopouzdanju.

Portugalac je ocijenio kako su igrači još uvijek u "psihološkom mamurluku" od Van Gaalove nepopularne taktike koju je provodio protekle dvije godine na Old Traffordu.

I dok Mourinho od svojih bočnih braniča traži da više sudjeluju u napadu, Van Gaal je inzistirao da moraju biti na svojoj polovici terena kako bi se osigurao veći posjed lopte.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider