Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kreće po nezadovoljne

Mourinho od Abramoviča traži 200 milijuna eura za šoping u Madridu

Prema pisanju talijanskih i britanskih medija menadžer Chelseaja Jose Mourinho spreman je tražiti od vlasnika Romana Abramoviča čak 200 milijuna eura za dovođenje dvojice igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razlog zbog kojeg su se Florentino Perez i Jose Mourinho nedavno vidjeli nisu bili pregovori oko mogućeg povratka Portugalca na klupu Real Madrid, već potencijalni ljetni transferi. Chelsea je prošloga tjedna ispao u osmini finala Lige prvaka (PSG), a njegove su igre, kako se sezona bliži kraju, sve lošije i lošije.

Mourinho je prošle sezone najavio da će ove sezone Chelsea pokazati svoje pravo lice, no da će svoj zenit doživjeti u sezoni 2015/2016. Da bi to ostvario, Mourinho ovoga ljeta mora trošiti, a kao prve opcije na njegovoj listi su Raphaël Varane i Gareth Bale!

Velšanin u posljednjih nekoliko tjedana trpi gomilu kritika na svoj račun od nogometnih analitičara, navijača pa sve do indiretnih prigovora od vlastitih suigrača (Cristiano Ronaldo). Bale je bio prva violina Tottenhama prije dolaska u Real Madrid, te jedan od ponajboljih igrača engleske Premierlige. Trenutno se prema njemu odnose kao da je zadnji 'šuft' Primere... Odlazak iz Madrida je zasigurno nešto što se mota po glavi ljevonogom Velšanina.

Varane (21) navodno nije zadovoljan činjenicom da malo igra, pa malo ne igra kod trenera Carla Ancelottija, ponajviše zbog činjenice jer ga mnogi smatraju ponajboljim mladim stoperom na svijetu.

Po mnogima se Bale nije najbolje uklopio u sustav igre Real Madrida, dok se za Varanea vjeruje da neće čekati godinu, dvije, tri da Sergio Ramos i Pepe padnu u drugi plan ili napuste klub kako bi dobio glavnu ulogu u posljednjoj liniji obrane. Skauti u njemu vide možda i budućeg najboljeg obrambenog igrača svijeta, te sigurno neće štedjeti kada bi se ukazala prilika da ga se dovede. Mourinho to zna...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider