Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li uspjeti?

Mourinho ipak u akciji: Sprema dvije prodaje i dvije kupovine?

Do kraja prijelaznog roka ostalo je još svega nekoliko dana, a mediji na Otoku špekuliraju kako bi Chelseao mogao odraditi neke transfere u posljednji trenutak.

Chelsea je zasad mirovao na tržištu, ali spominju se ipak neki transferi iako je subota posljednji dan prijelaznog roka u Engleskoj. Naravno, vrijedi i ono pravilo da ako se započne transfer može se završiti i koji dan kasnije.

André Schürrle bi se vrlo lako mogao vratiti u Njemačku. Nije uspio izboriti mjesto u prvih 11 Josea Mourinha, a ne želi grijati klubu. Otišao je iz Bayera, a u Bundesligu bi se trebao vratiti u dresu ambicioznog Wolfsburga koji će sljedeće godine igrati Ligu prvaka. Mogao bi otići i Mohamed Salah koji je velika želja Slavena Bilića u Bešiktašu, ali sada se u igru uključila i Roma.

Novac od ovih transfera trebao se utrošiti na Mourinhove želje. Najveća je, po pisanju tamošnjih medija, Kolumbijac Juan Cuadrado koji se prošlog ljeta povezivao s Barcelonom i Manchester Unitedom. Otkupna klauzula u Fiorentini je 35 milijuna eura, a upravo toliko Viole traže. Chelsea je spreman ponuditi oko 28 milijuna, a pomoći će mu sam Cuadrado koji žarko želi otići. Navodno je njegov menadžer sve već dogovorio što se osobnih uvjeta tiče i sada je velik pritisak na Fiorentini.

Douglas Costa također je želja Mourinha, a Šahtar će se teško obraniti od želje za odlaskom Brazilca. Ukrajinci traže čak 40 milijuna eura, a Chelsea je ponudio za početak duplo manje. Sam Costa je poručio kako očekuje da njegov klub bude razuman u cijeni.

Do kraja tjedna saznat ćemo ulazi li Chelsea u nastavak sezone s dva velika pojačanja ili ne…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider