Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zatražio povjerenje

Mourinho ima plan: Ovo su četiri velika imena koja želi prodati već u siječnju!

U zadnje vrijeme dosta je razgovora i špekulacija o tome kako Mourinho u siječnju želi napraviti korjenite promjene na Stamford Bridgeu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Chelseaja navodno je zatražio od Romana Abramoviča da ima u njega povjerenje da može izvući klub iz krize, dajući mu do kraja siječnja da napravi značajne rezove.

Nekoliko igrača već je bilo žrtveno janje tijekom ove sezone, a Mourinho se pokušao distancirati od slabih predstava svoje momčadi. No, čini se kako nikako ne uspijeva dospjeti do igrača i izvući ih iz rupe u koju su upali.

Katalonski 'Sport' tvrdi da su prvi na meti za odstrel četiri igrača koja su bila neizostavni dio šampionske momčadi iz prošle sezone. To su Diego Costa, Eden Hazard, Nemanja Matić i Oscar. Zanimljivo je da na popisu nema Cesca Fabregasa, kojega je jedan dio medija optužio da narušava atmosferu u svlačionici.

Kako god bilo, pred Mourinhom i Chelseajem su teški dani. Svaka utakmica je važna, a uskoro ćemo saznati imali li Abramovič stvarno toliko povjerenja u portugalskog stručnjaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider