Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tjedan odluke

Mourinho ima još dvije utakmice da spasi posao: Abramovič već pronašao zamjenu?

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho proživljava ponajgore trenutke bogate karijere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nitko nije očekivao da će karizmatični Portugalac nakon što je osvojio prvenstvo ovako loše ući u novu sezonu. Chelsea se trenutno nalazi na 15. mjestu s 14 bodova zaostatka za vodećima Cityjem i Arsenalom. Sve to, ali i novi bolni poraz na Stamford Bridgeu pokrenuli su lavinu špekulacija.

ESPN izvještava kako Mourinho ima još dvije utakmice da spasi svoj posao, a obje su na rasporedu ovaj tjedan. Prva kod kuće u Ligi prvaka protiv Dinamo Kijeva i druga u subotu na gostovanju kod Stokea. Ukoliko se Chelsea ne probudi u te dvije utakmice, portugalski trener mogao bi postati bivši.

Chelsea je ove sezone dobio samo tri utakmice u Premierligi i već skupio više prvenstvenih poraza nego u cijeloj prošloj sezoni. Puno previše. Vođen iskustvom iz prošlosti, Roman Abramovič nije htio brzopleto potrošiti svog najtrofejnijeg trenera. Želio mu je dati malo više vremena, ali nakon domaćeg poraz od Liverpoola i on je očigledno izgubio strpljenje.

Prema ESPN-u, vlasnik Chelseaja kontaktirao je Carla Ancelottija, koji je već jednom vodio 'Bluese'. Navodno je talijanski trener rekao svojim predstavnicima da je zainteresiran, čak i ako to znači samo posao do kraja sezone.

Kako god bilo, puno toga znat će se poslije iduće dvije utakmice Chelseaja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider