Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Požalio se medijima

Mourinho: Igor Štimac me zvao po tri puta tjedno, tri puta!

Portugalski trener Jose Mourinho spomenuo je na press konferenciji i bivšeg hrvatskog izbornika…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho bi zbog ozljede Diega Coste mogao na nekoliko utakmica ostati bez svog prvog napadača. Žalio se u reprezentativnoj stanci što Costa mora igrati za Španjolsku, ali i on ga je mogao više poštedjeti ako se već zna da duže vremena ima problema s ozljedom prepone.

Posebno je Mourinho razočaran odnosom nacionalnih izbornika prema njemu. Mourinho kaže kako ga je jedino engleski izbornik Roy Hodgson kontaktirao ove sezone.

''Nema nikakvih zakona koji bi nas štitili. Sve je na izbornicima i njihovom mentalitetu. Ja nisam jedan od onih koji će govoriti igračima da se ne odazivaju. Štoviše, ja ih podupirem jer ovaj klub voli nogometaše koji igraju velika natjecanja.''

Portugalac kaže kako je dosad imao nekoliko stalnih kontakata s izbornicima, dok mu mnogi nisu poslali ni SMS poruku.

''Ove me sezone jednom nazvao Hodgson. Kad sam bio trener Reala Igor Štimac me zbog Luke Modrića zvao tri puta na tjedan. Tri puta!'', rekao je Mourinho.

„Ako jednog dana postanem izbornik, radit ću taj posao na svoj način. S toliko godina trenerskog iskustva na suprotnoj strani, to će biti dobro za klubove, jer ću voditi računa o njima i njihovim igračima."

Mourinho ističe kako u ovom trenutku mora prihvatiti kako se trenutačno radi, ali...

"To boli, baš boli. Nisam sretan kada pustim igrače u nacionalne vrste u dobroj formi, a vrate se u lošem stanju. Ne trebam komunikaciju s izbornicima ako se igrači vrate u stanju u kakvom su i otišli. Nisam razgovarao s Dungom, izbornikom Brazila, ali Brazilci su se vratili u perfektnom stanju. Stoga komunikacija nije obvezna“, zaključio je portugalski stručnjak na klupi Chelseaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider