Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači odahnuli

Mourinho i sam Diego Costa demantirali glasine

Trener Chelseaja Jose Mourinho odbacio je medijska nagađanja kako se najbolji strijelac kluba Diego Costa, nakon samo jedne sezone u Londonu, želi vratiti u Atletico Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Costa je najzaslužniji za dobru atmosferu u svlačionici. On je sretan i zabavan, i uživa u svakoj minuti. Mogu slobodno reći da je on najsretniji naš igrač, pa ako novine pišu da to znači da je nesretan, onda sam ja sretan s time. Mislim da Costa nije bio zadovoljan time što je objavljeno u novinama, pa je na svom lošem engleskome pokušao to objasniti", izjavio je u utorak Mourinho nakon što je Chelsea u prijateljskoj utakmici pred 83.000 gledatelja na sidnejskom Olimpijskom stadionu pobijedio Sydney FC sa 1-0.

Za službenu stranicu londonskog kluba oglasio se i sam Costa:

"Nemam razloga napusiti ovo mjesto. Volim grad, navijače i oni vole mene. Sretan sam", rekao je Brazilac sa španjolskom putovnicom. 

Chelsea je prošlog ljeta platio Atletico Madridu 44 milijuna eura za Diega Costu, koji je bio jedan od ključnih igrača "bluesa" u osvajanju Premier lige, a sa 20 golova bio je najbolji strijelac kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider