Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zapanjujući dogovor

Mourinho danas postaje novi menadžer ManUtd-a, ali Van Gaal ostaje?

Kako tvrdi španjolski AS, Manchester United bi nakon subotnjeg finala FA kupa mogao imenovati Josea Mourinha za svog novog menadžera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bez obzira na rezultat utakmice s Crystal Palaceom u finalu FA kupa, Jose Mourinho bi danas mogao biti potvrđen za novog menadžera Manchester Uniteda, tvrdi španjolski AS.

Mourinho bi trebao potpisati trogodišnji ugovor i time prekinuti brojne medijske špekulacije zadnjih tjedana. Ova vijest pojavila se samo par dana nakon što je Van Gaal izjavio da namjerava završiti svoj ugovor s ManUtd-om, a po kojem bi trebao voditi momčad i sljedeću sezonu.

No, čini se kako je Van Gaalov mandat došao blizu svog kraja, ali samo kao menadžeru. Naime, njemu bi trebao biti ponuđen posao direktora nogometa pa bi ostao u klubu do isteka ugovora. On i Mourinho bi barem iduću sezonu radili zajedno.

Navodno bi Mourinho trebao zarađivati 15 milijuna eura po sezoni, a vjerojatno će doći i do velikog remonta momčadi. Mourinhov dolazak sigurno bi označio kraj karijere na Old Traffordu za nekolicinu igrača.

Ovo je scenarij koji se najavljivao posljednjih mjeseci, ali još uvijek treba pričekati službenu potvrdu Mourinhovog imenovanja. Po Španjolcima je to samo pitanje sati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider