Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
smjena na vrhu

Monaco s pet komada razbio Bastiju, PSG teško stradao kod Montpelliera

Najefikasnija momčad najjačih liga Europe Monaco s pet je komada ispratio slabašnu Bastiju, dok je PSG doživio tešku katastrofu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 16. kolu nogometnog prvenstva Francuske Monaco Danijela Subašića je na svom stadionu svladao Bastiju sa 5-0, te je izbio na prvo mjesto sa 36 bodova, koliko ima i drugoplasirana Nica. PSG je pak doživio tešku katastrofu na gostovanju kod Montpelliera, koji je slavio s uvjerljivih 3:0.

Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić branio je cijeli susret za Monaco, a pogotke su zabili Kylian Mbappe-Lottin (10), Thomas Lemar (66), Radamel Falcao (68, 73) i Guido Carrillo (79).

Paris St Germain, koji ima 35 bodova, neočekivano je izgubio u gostima od Montpelliera sa 0-3. Trener PSG-a Unai Emery izveo je najjači sastav koji je dominirao terenom, ali je Montpellier zabijao. Parižani su propustili priliku da zasjednu na vrh Ligue 1, barem na 24 sata.

Metz je protiv gostiju iz Lyona poveo 1-0 u 28. minuti, a onda je u 30. minuti susret prekinut nakon što su navijači Metza petardom pogodili vratara Lyona Anthonyja Lopesa.

Ljestvicu predvode Monaco i Nica sa po 36 bodova, ali Nica ima i utakmicu manje. U nedjelju dočekuje Toulouse.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider