Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ćorluka suspendiran

Monaco remizirao, nastupili Subašić i Pašalić

U susretu 4. kola J skupine Europske lige Monaco je na gostovanju u Bakuu odigrao 1-1 protiv Karabaga, a identičnim rezultatom je završio i susret između Bešiktaša i moskovskog Lokomotiva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karabag je poveo u 39. minuti golom Samuela Armenterosa, no momčad iz Kneževine je u nastavku susreta sretno uspjela izjednačiti. Pogodak je postigao Ivan Cavaleiro u 72. minuti utakmice i to nakon što ga je domaći vratar Ibrahim Šehić pogodio loptom prilikom ispucavanja. Danijel Subašić je odradio cijeli susret na gostujućim vratima, dok je Mario Pašalić igrao sat vremena.

Večeras se još sastaju Tottenham i Anderlecht. Na ljestvici vodi Monaco sa šest bodova, dok Anderlecht, Tottenham i Karabag imaju po četiri boda. No, Anderlecht i Tottenham imaju i susret manje.

Rezultatom 1-1 završio je i susret između Bešiktaša i Lokomotiva u skupini H. Turski sastav je poveo golom Quaresma u 58. minuti, a izjednačio je Baye Niasse u 76. minuti. Vedran Ćorluka nije nastupio za ruski sastav zbog crvenog kartona zarađenog u prošlom kolu. U drugom susretu iz ove skupine sastaju se Skenderbeu i Sporting.

Na ljestvici vodi Lokomotiv s osam bodova, Bešiktaš je drugi sa šest bodova, Sporting ima četiri i utakmicu manje, a na začelju je albanski sastav bez bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider