Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prva ponuda - odbijena

Ruski milijarder spašava Abramoviča svih muka: Mourinho odlazi uz odštetu?!

Jose Mourinho uskoro bi mogao napustiti Chelsea, ali ne kao smijenjeni trener već kao tražena roba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Senzacionalnu ponudu pripremio je Monaco - Chelseaju nude 35 milijuna funti odštete ukoliko im prepuste Josea Mourinha.

Vijest koja na prvu zvuči nevjerojatno donosi Daily Mail koji piše kako ruski biznismen i većinski vlasnik Monaca Dmitrij Ribolovljev želi vidjeti Portugalca na klupi svoje omiljene igračke.

Iako je ponuda iz Kneževine stigla mu kao naručena, Roman Abramovič na prvu ju je odbio. Pokušat će, pišu Englezi, izvući još veću odštetu od svog sunarodnjaka Ribolovljeva koji očito ne želi taktizirati i pričekati još neko vrijeme kako bi si uštedio desetke milijuna funti.

Englezi su složni u ocjeni da je Joseu Mourinhu otkaz u Chelseaju praktički kuvertiran nakon katastrofalnih izdanja u Premierligi (trenutno 15. mjesto), ispadanja iz Liga kupa (od Stoke Cityja) te neuvjerljivih partija u Ligi prvaka, gdje će se Bluesi morati potući s kijevskim Dinamom za prolaz skupine (uz pretpostavku kako će Porto sigurno biti na jednoj od prve dvije pozicije).

Abramovič već tjednima čeka hoće li Portugalac podnijeti ostavku kako mu ne bi morao isplatiti otpremninu od 50 milijuna eura. Tim teže je objasniti razloge zašto je Abramovič odbio ponudu Ribolovljeva, naročito jer se zna da je izgubio nadu kako Mourinho može izvući Chelsea iz ove situacije. Izgleda kao klasični primjer pohlepe...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider