Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
Suba opet čiste mreže

Monaco na tri boda od titule, Santini zabio spasonosni gol za Caen

Na milimetar od naslova prvaka Francuske je klub iz Kneževine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Monaca zadržali su tri boda prednosti pred PSG-om pobijedivši na gostovanju kod Nancyja sa 3:0 te im za prekid četverogodišnje vladavine pariškog kluba u francuskom prvenstvu trebaju samo tri boda u preostale tri utakmice.

PSG je u poslijedpodnevnom terminu pred svojim navijačima svladao Bastiju sa 5:0 uz dva pogotka Cavanija te po jedan Lucasa, Verrattija i Marquinhosa, da bi u večernjem Monaco ostavio uvjerljiv dojam kod Nancyja.

Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić sačuvao je mrežu netaknutom, a za uvjerljivih 3:0 strijelci su bili Silva, Lemar i domaći branič Badila koji je pogodio svoju mrežu.

Caen je zahvaljujući Ivanu Santiniju napravio veliki korak prema ostanku u elitnom društvu francuskog nogometa. Hrvatski napadač je u 58. minuti gostovanja kod Toulousea sjajno iskoristio ubačaj Bessata s lijeve strane, zaplovio zrakom i u padu s osam metara glavom pogodio za velika tri boda. Bio je to 14. ovosezonski pogodak 27-godišnjeg Zadranina.

Dva kola prije kraja Caen ima 36 bodova, tri više od Dijona koji drži 18. mjesto, četiri više od Nancyja na 19. poziciji i pet više od posljednje Bastije.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider