Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Trijumf za pamćenje

FOTO Lokomotiva šokirala Grke: Tudor prvi put izgubio od 'lokosa'

Lokomotiva je pobijedila solunski PAOK 2:1 u Zagrebu u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige...

„Lokosi“ Ante Čačića ostvarili su u Kranjčevićevoj pravi mali podvig.
Lokomotiva u Solun nosi pobjedu od 2:1 zahvaljujući pogocima Marka Kolara (30) i Franka Andrijaševića (45+1). Šteta što su „lokosi“ dopustili Robertu Maku da im pobjegne u drugoj minuti sudačke nadoknade i donese olakšanje za grčki klub i njegova novog trenera, hrvatskog stručnjaka Igora Tudora.

Praćen s tristotinjak fanatičnih navijača, među kojima su bili i navijači bratskog mu kluba, beogradskog Partizana, PAOK je stigao u Zagreb kao veliki favorit, a na kraju su Grci pognute glave napustili Kranjčevićevu.

Novi trener „crno-bijelih“ iz Soluna prvi put je okusio poraz u srazovima s Lokomotivom. Tudor je na klupi Hajduka imao pet pobjeda i četiri remija u dvobojima s „lokosima“. Poraz mu je došao u najnezgodnijem trenutku. Trenerima nikada nije ugodno startati s porazom na klupi novog kluba, posebice ako ste stranac. Na kraju može biti čak i zadovoljan jer je PAOK dao možda i spasonosni gol u samom finišu utakmice.

Nakon što je zbog nedisciplini odstranio dvojicu ponajboljih igrača kluba, Tudor se nije proslavio u debiju. Zasigurno mu neće biti lako sljedećih dana. Grčki mediji znaju biti iznimno kritični. No, igra se još uzvrat, Lokomotivi neće biti lako preživjeti „pakao“ Toumbe. Realno, PAOK ostaje veliki favorit.

Tko vas je od hrvatskih klubova najviše razočarao u 2. pretkolu?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider