Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kovač ga odveo u München

Modrić u Bayernu: 'Ajmo prijatelju, budi snažan...'

Hrvatski reprezentativac i igrač Reala Luka Modrić (29) zbog ozljede pauzira već neko vrijeme, a prošli tjedan boravio je u Münchenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić, kojeg je u Münchenu pregledao liječnik Bayerna, uputio je podršku ozlijeđenom suigraču Jamesu Rodríguezu (23) koji će izbivati s terena dva mjeseca zbog loma nožnog prsta.

"Ajmo prijatelju, budi snažan... Oporavi se brzo...", napisao je na svom instagram profilu, gdje je objavio fotografiju na kojoj njih dvojica slave jedan Jamesov pogodak.

Najbolji strijelac prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Brazilu James ozlijedio se u srijedu na prvenstvenoj utakmici protiv Seville u Madridu. Taj isti dan Modrić je večerao sa suigračem iz reprezentacije Vedranom Ćorlukom, u jednom širem društvu. U četvrtak je Ćorluka proslavio 29. rođendan.

"Sretan rođendan Vedro. Želim ti sve najbolje, bilo je lijepo vidjeti te jučer", istaknuo je vezni igrač Real Madrida.

Luka Modrić prošli je tjedan boravio u Münchenu gdje ga je prema uputi izbornika Nike Kovača pregledao glavni liječnik Bayerna Hans Müller, izvijestio je dnevni sportski list Marca.

Ondje je bio i prošli mjesec, a dodatne konzultacije su mu potrebne prije početka treniranja na travnjaku. U Realovom kampu Valdebebas, na sjeveru Madrida, još uvijek vježba samo u teretani.

Modrić je ozlijedio lijevu nogu u studenom u Milanu na utakmici Italije i Hrvatske.

Izbornik Kovač, koji poznaje Müllera iz vremana kada je igrao za Bayern, računa na Modrića u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo protiv Norveške 28. ožujka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider