Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Benitez iznenađen

Modrić otkrio što igrači Reala ne vole vježbati i želi li Ramos ostati

Luka Modrić prvi je nogometaš Real Madrida koji se pojavio na press-konferenciji na turneji u Australiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski je veznjak gostovao pred novinarima u društvu trenera Reala Rafaela Beniteza. Dok je Benitez nemušto objašnjavao kako je u dobrim odnosima s Cristianom Ronaldom, koji se na njega izderavao na jučerašnjem treningu i „slao ga u onu stvar“, Modrić se samo smijuljio. Benitez je okrenuo priču za 180 stupnjeva, ne zna se po čijem nalogu, vjerojatno predsjednika Florentina Pereza, pa se iznenada sjetio da je Ronaldo najbolji na svijetu.

Veliki propust Reala ili skrivena namjera? Modrić će biti neugodno iznenađen!

VIDEO Prostački ispad Ronalda: Ljubomoran, uvrijeđen i spreman na odlazak!?

„Nakon što radite s njim, shvatite kakav je natjecatelj, da uvijek želi pobijediti, a s obzirom na kvalitetu koju ima, najbolji je na svijetu“, kazao je Benitez, iako je prije samo tri dana na pitanje je li Ronaldo najbolji odgovorio: „Teško je to reći. Dovoljno je reći da je jedan od najboljih“, izjavio je Benitez i uskovitlao prašinu na „planeti Real“.

Modrić je otkrio svoje impresije o Benitezu, pod čijim će vodstvom, čini se, ostati jedan od ključnih igrača Reala. Modrić se prvo prisjetio „noćnih mora“ iz prošle sezone, dvaju teških ozljeda koje su ga mjesecima držale podalje od terena.
„Bilo je to teško razdoblje, imao sam dvije vrlo ozbiljne ozljede. Međutim, već sam zaboravio na to, dobro se osjećam i ne osjećam nikakve probleme, tako da se nadam da ću kao i uvijek dati sve od sebe i opravdati povjerene trenera“, kazao je Modrić pa se osvrnuo na Benitezove metode rada, na koje je Ronaldo imao neke pritužbe.

Neki Benitezu spočitavaju da previše inzistira na taktici i uigranim shemama.
„Pripremamo se za novu sezonu, radimo jakim intenzitetom. Mislim da ćemo imati puno uspjeha. Ponekad igrači ne vole raditi na taktičkim pitanjima, ali važno je držati raspored na terenu, posebice u teškim trenucima. Nemam problema s time“, kazao je Modrić i čini se svojom otvorenošću iznenadio Beniteza. 

Hrvatski veznjak otkrio je prve dojmove o novom treneru:

„Nadam se da ću igrati na boljoj ili barem istoj razini kao i do sada. Razgovaram puno s trenerom i znam što želi od mene, kako moram igrati u napadu, a kako u obrani. Mislim da se mogu još poboljšati. Imao sam informacije da je Benitez kao trener jako zahtjevan, to je ono što mi se sviđa. Imamo vremena još bolje se upoznati, nadam se da ćemo imati jako dobar odnos.“
Modrić o mogućem odlasku Sergija Ramosa, prvog kapetana Reala.

„Želimo da ostane. On je naš kapetan i vođa, na i izvan terena. Za mene je najbolji obrambeni igrač na svijetu i stoga mora ostati u najboljem klubu na svijetu. Nema potrebe za spekulacije, on želi ostati“, kazao je Modrić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider