Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'On nas zavodi'

Modrić nahvalio Zidanea i najavio novi napad na Ligu prvaka

Jedan od najboljih igrača Kraljevskog kluba osvrnuo se na odnos s novim trenerom i nadolazeći nastup u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić ponovno je hvalio novog trenera Real Madrida Zinedinea Zidana, istaknuvši da Francuz zavodi i uvjerava igrače, te da od njega svaki dan nešto nauči.

"Sa Zidaneom se jako dobro razumijem. On te zavodi i uvjerava. Njegovi treninzi su intenzivni, na njima se svaki dan nešto nauči", rekao je Modrić u razgovoru za španjolske dnevne novine El Mundo.

Zinedine Zidane, koji je prošli mjesec naslijedio Rafaela Beníteza, bio je u Realu pomoćni trener Carlu Ancelottiju 2014. godine kada su osvojili Ligu prvaka.

"Kada je on s nama igrao na treninzima na skraćenom terenu svi su htjeli biti u njegovoj momčadi. Kakav je to spektakl bio", prisjetio se Modrić.

U srijedu Real Madrid igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Rome.

"Pružit ćemo svoje najbolje izdanje. Ja se osjećam jako dobro, snažno. Osim toga, pazim na sebe. Naježim se kada se sjetim osvajanja Lige prvaka. No, ako ove godine opet osvojimo to natjecanje neću se ošišati na kratko", rekao je Modrić.

Hrvatski veznjak je istaknuo kako uživa u glavnom gradu Španjolske.

"Kako ne bih bio sretan u Madridu. Od početka me svi lijepo tretiraju. No, puno me je koštalo da budem ovdje gdje sam danas. Zato jako cijenim sve ovo."

Modrić je napomenuo i kako je u slobodno vrijeme posjetio dva povijesna gradića pored glavnog grada, Toledo i Segoviju, te da ga s kapom na glavi gotovo nitko ne prepoznaje, ali i da praznike najviše voli provoditi u Hrvatskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider