Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije igrača

Ćorluka: Imamo velikih problema kad nas pritisnu; Modrić: Moramo biti puno bolji

U prijateljskom susretu igranom u Budimpešti hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Mađarske prekinuvši niz od četiri pobjede pod vodstvom izbornika Ante Čačića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri dana nakon što je u Osijeku pobijedila Izrael (2-0), hrvatska nogometna reprezentacija je u prijateljskom susretu igranom u Budimpešti odigrala 1-1 protiv Mađarske, a mnogi hrvatski nogometaši nakon utakmice nisu htjeli dati izjave. Među njima Perišić, Srna, Lovren, Kalinić, Halilović, Mandžukić...

Vedran Ćorluka na koncu je ipak bio zadovoljan neriješenim rezultatom.

"Prvo poluvrijeme je bilo jako dobro, nastavak pak puno slabiji. No, to nije ništa neobično, imali smo u srijedu tešku utakmicu, pa smo još morali i putovati. S obzirom na sve to ovih 1:1 je solidan rezultat", poručio je Ćorluka i nadodao:

"Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, iz toga svi moramo nešto naučiti. Moramo iz toga izvući pouke, imamo velikih problema kad nas protivnik pritisne."

Luka Modrić također misli kako je Mađarska zaslužila taj bod.

"U prvom smo dijelu bili stvarno dobri, u drugom smo jako pali. Bili smo umorni, iza nas je bila teška utakmica s Izraelom, a onda to putovanje, pa i snimanje reklama. Isprobavali smo neke taktičke varijante, ali jasno je da dosta toga moramo popraviti. Ove akcije protiv Izraela i Mađarske bih ocijenio solidnim, ali na Europskom prvenstvu bit ćemo mnogo bolji", rekao je Modrić.

Vatreni će na EURO-u u Francuskoj igrati u skupini D protiv Turske (12. lipnja, Pariz), Češke (17. lipnja, St Etienne) i Španjolske (21. lipnja, Bordeaux), dok će Mađarska igrati u skupini F protiv Austrije (14. lipnja, Bordeaux), Islanda (18. lipnja, Marseille) i Portugala (22. lipnja, Lyon).

Jeste li zadovoljni viđenim na prijateljskim utakmicama nogometne reprezentacije?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider