Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
O Zidaneu i Baleu

Modrić izabrao Ancelottija: 'Ronaldo je i dalje jedan od najboljih igrača na svijetu'

Luka Modrić dao je intervju za BBC u kojem je govorio o trenerima koji su ga do sada vodili u Real Madridu i Cristianu Ronaldu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić rekao je da je osvajanjem Lige prvaka s Real Madridom 2014. ostvario san te da u madridskom klubu želi ostati što dulje.

Velika svađa Zidanea i Pereza: Bayern nudi Realu 80 mil. eura

„Uživam u svakom trenutku od kada sam ovdje, živim san. S osvojenim peharom Lige prvaka ostvario se moj san. Ovdje imam ugovor na još dvije pol godine te ću nastojati ostati što je moguće dulje“, rekao je Modrić u razgovoru za britansku televiziju BBC.

Upitan o dosadašnjim trenerima u Real Madridu od ljeta 2012. godine – Jose Mourinhu, Carlu Ancelottiju i Rafaelu Benítezu - rekao je:

„Imao sam jako dobar odnos sa svima, svi su mi pomogli da napredujem, ali ako moram izabrati jednoga onda je to Ancelotti. Imali smo sjajan odnos, i još uvijek ga imamo“. Istaknuo je i kako je njegov sadašnji trener Zidane „odličan, da od njega može puno naučiti“.

„Zasad radi doista dobro te sam siguran da će imati dobru trenersku karijeru. Zidane točno zna što želi, ne govori puno, kaže nam što želi od nas i svi su ovdje sretni s njime. Njegovi treninzi su intenzivni i zanimljivi. Nadam se da će vratiti naslove u Madrid“, izjavio je 30-godišnji vezni igrač.

Pohvalio je i portugalskog napadača Cristiana Ronalda.

„Čudesno je što je Ronaldo postigao, sjajan je suigrač, zbog svega što je učinio ljudi puno očekuju od njega u svakoj utakmici no to je teško ostvariti no on je i dalje jedan od najboljih igrača na svijetu te smo sretni što je s nama“, rekao je.

Britansku novinarku zanimalo je pomaže li mu na terenu prijateljstvo s Velšaninom Garethom Baleom s kojim je bio u londonskom Tottenhamu.

„Pomaže puno, znamo se dobro još iz dana u Tottenhamu, promijenio je poziciju u odnosu na to vrijeme, prije je više bio krilo sada je napadač te je sada puno snažniji i brži nego onda“, rekao je Modrić.

„Imao sam četiri sjajne sezone u Tottenhamu, uživao sam ondje, imao podršku svih te ću zauvijek biti zahvalan na ljubavi koju su mi pružili“, zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider