Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Pružit će dobar otpor'

Modrić i Krama: Željeli smo igrati i protiv Argentine

Pet dan uoči utakmice Italija – Hrvatska u Zagrebu se okupila prva momčad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Naravno da bih volio igrati protiv Argentine, to bi bilo fenomenalno, ali utakmica protiv Italije nam je puno važnija i nadam se da će nam ovaj odmor pomoći da se dobro pripremimo za nedjelju", rekao je Luka Modrić po dolasku u zagrebački hotel As, gdje se u utorak okupilo 13 najboljih hrvatskih nogometaša.

Reprezentativci se okupili: Utakmica nije odlučujuća, ali idemo pobijediti

Modrićev stav zapravo je sukus razmišljanja među reprezentativcima koji će se pripremati u Zagrebu za Italiju, dok će se igrači iz drugog plana hrvati s Messijem i društvom, pokušavajući se nametnuti izborniku Niki Kovaču.

"Svakom bi igraču bila želja igrati protiv Argentine, ali izbornik je odlučio da ostanemo u Zagrebu i što bolje se pripremimo za Italiju, jer nam je to glavni cilj", rekao je Andrej Kramarić, u ovom trenutku jedan od najboljih europskih strijelaca, čiji suigrači iz Rijeka, čak njih sedmorica, čine glavninu kandidata za londonski sraz s Argentincima.

"Svi dečki su zasluženo tamo gdje jesu. Sigurno će im biti poseban trenutak zaigrati za Hrvatsku protiv Argentine. Očekujem njihovu dobru igru. Sve su to pametni i zreli momci, svjesni su što ih čeka i što trebaju napraviti", istaknuo je Kramarić.

Luka Modrić je optimist što se tiče oba nastupa Vatrenih u ovom tjednu i ne strahuje od mogućeg rezultatskog kraha reprezentacije koja je u Londonu.

"Vjerujem da će ostaviti dobar dojam. To im je velika prilika za dokazivanje. Mislim da nemaju nikakvog straha i da će pružiti dobru partiju, a navijat ćemo svim srcem da izvuku i dobar rezultat. Očekujem da će pružiti dobar otpor", rekao je Modrić kod kojeg, kao i kod ostalih suigrača, ipak postoji žal što neće dobiti priliku odmjeriti snage sa svjetskim doprvacima.

"Bilo bi fenomenalno odigrati jednu veliku utakmicu protiv Argentine. Sjećam se svog debija i bilo bi lijepo opet zaigrati protiv njih. No, takva je izbornikova odluka i nadam se da će nam taj odmor, to neigranje, pomoći da se dobro osvježimo i pripremimo za nedjelju."

U dvoboju protiv Talijana na San Siru, Modrić će već prema običaju imati jednu od ključnih uloga, a posao će mu biti nešto lakši s obzirom da će domaćin biti bez Andree Pirla.

"On im je praktično najbitniji igrač za organizaciju igre i sigurno je da će im puno nedostajati. Većinom je bitka u sredini ta koja odlučuje, daje ravnotežu i premoć ekipi. No, mi moramo svi biti na nivou, ne samo sredina, ako mislimo ostvariti dobar rezultat", zaključio je Modrić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider