Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže i Kovačić

Modrić stigao u Madrid i otkrio navijačima Reala ono što su nestrpljivo čekali

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i vezni igrač Real Madrida Luka Modrić vratio se u Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić je po povratku u Madrid rekao da je spreman za veliki gradski derbi protiv Atletica u subotu te da se Mateo Kovačić osjeća dobro unatoč problemu sa zglobom.

"Spreman sam za derbi", izjavio je Modrić u nedjelju nakon dolaska na madridski aerodrom Adolfo Suarez Barajas.

Modrić je zbog ozljede lijevog koljena izbivao s terena pet tjedana prije, no što je prije tjedan dana odigrao 30 minuta protiv Leganesa u Primeri da bi u subotu odigrao drugo poluvrijeme za Hrvatsku protiv Islanda u 2-0 pobjedi u kvalifikacijskom dvoboju za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

Modrića i njegovog klupskog i reprezentativnog suigrača Matea Kovačića je izbornik Ante Čačić odlučio poštedjeti nastupa u prijateljskoj utakmici protiv Sjeverne Irske u utorak u Belfastu.

Modrić je u poluvremenu utakmice protiv Islanda zamijenio upravo Kovačića koji još uvijek osjeća posljedice udarca u gležanj koji je dobio protiv Leganesa. Kraljevski klub je pozorno pratio vijesti oko Kovačićevog gležnja jer su mu već ozlijeđeni vezni igrači Toni Kroos i Casemiro, čije bi defenzivne zadatke trebao odraditi 22-godišnji Hrvat.

"Mateo je dobro, sutra se vraća u Madrid", rekao je Modrić pred nekoliko okupljenih novinara.

Atletico i Real Madrid igrat će u subotu prvenstvenu utakmicu na Vicente Calderonu što je njihov prvi okršaj nakon finala Lige prvaka u svibnju kada je na jedanaesterce pobijedio Real Madrid.

Kraljevski klub je pozorno pratio vijesti oko Kovačićevog gležnja jer su mu već ozlijeđeni vezni igrači Toni Kroos i Casemiro, čije bi defenzivne zadatke trebao odraditi 22-godišnji Hrvat.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider