Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'neće biti lako'

Mobilizacija: S Mamićima i Dinamom u avionu i Davor Šuker

Hrvatski prvak Dinamo želi spriječiti senzaciju i ispadanje od prvaka Luksemburga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je otputovao um Luksemburg gdje ga u srijedu od 20 sati čeka uzvratni dvoboj protiv Fole Esch. Sve osim prolaza Modrih bila bi neviđena senzacija koja bi odjeknula Europom. Bila bi to sramota s teškim posljedicama za financije i ambicije Mamićevog Dinama.

Zato su male šanse da se to i dogodi. Uz sav respekt koji je Fola zaslužila maksimirskim remijem, Dinamove skupe zvijezde moraju pokazati kako je senzacija gotovo nemoguća unatoč lošoj formi. Čak ni tri remija u prve tri službene utakmice sezone ne mogu ublažiti Dinamov status ogromnog favorita u sutrašnjoj utakmici.

Zanimljivo, podršku će u Luksemburgu Modri imati i od predsjednika HNS-a Davora Šukera koji je otputovao u društvu braće Mamić.

''U nokaut fazi moramo biti na razini. Puno toga moramo popraviti, neće nam biti lako'', rekao je mlađi Mamić u zagrebačkoj zračnoj luci.

Podsjetimo, trener Modrih je oprezan i nije htio ni komentirati ždrijeb 3. pretkola koji je Dinamu donio prvaka Norveške Molde. Ništa se ne prepušta slučaju jer bi poraz Dinama ujedno mogao biti i veliki poraz trenutne uprave kluba predvođene braćom Mamić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider