Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izazvao kontroverze

Zvijezda Reala uzburkala duhove: Dokaz da više voli Barcelonu?

Isco je potvrdio u intervjuu da su njegovi nogometni idoli Zinedine Zidane, Ronaldinho i Romario...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mlada zvijezda Real Madrida, Isco, dao je intervju za španjolske medije u kojem pored nogometa priča o mnogim životnim stvarima.

Mlada zvijezda Reala uzburkala duhove: Dokaz da više voli Barcelonu?

Jedan od zanimljivijih dijelova intervjua jest onaj u kojem otkriva da ima nekoliko pasa, što nije ništa neobično, ali jesu imena kojima je nadjenuo nekima od njih.

„Jednog sam nazvao Figo, a drugog Messi“, kazao je Isco uzburkavši duhove u Španjolskoj.

Ova izjava komentira se na mnoge načine. Kada igrač Reala nazove svog psa po najvećoj zvijezdi i ikoni Barcelone, to u Španjolskoj postaje intrigantna priča. I Figo je nekoć bio igrač Barcelone, ali onda je prešao u Real i navukao bijes Katalonaca na sebe.

Navijači Barcelone odmah su komentirali kako je Isco u duši zapravo „Barcelonista“ što potkrepljuju podatkom da se fotografirao u dresu Barcelone prije nego što je prešao u Real.

Barcelona i Real natjecali su se tko će ga otkupiti od Malage. Isco je na kraju prešao u Real, a katalonski mediji objavili su fotografiju u kojoj pozira u dresu Barcelone. To je trebao biti kompromitirajući podataka i dokaz da je zapravo navijač Barcelone.

Kako god, Isco je potvrdio u intervjuu da su njegovi nogometni idoli Zinedine Zidane, Ronaldinho i Romario. Posljednja dvojica igrala su za Barcelonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider