Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Menadžerov poker asova

Vraća se 'luđak' Balotelli: Pred vratima još jednog velikana

Pri kraju prijelaznog roka menadžer je ćudljivom Talijanu donio neočekivanu opciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako se bliži kraj prijelaznog roka tako mnogi nogometaši na koje ne računaju u njihovim klubovima pokušavaju pronaći novu sredinu.

Jedan od njih je i Mario Balotelli, na kojeg Liverpool već neko vrijeme ne računa.

Prije dvije godine Milan je ovog kontroverznog napadača, poznatog po iščašenom ponašanju na i izvan travnjaka, uspio prodati Redsima za 20 milijuna eura.

Nakon očajne sezone na Anfieldu (četiri gola u 28 nastupa) Liverpool je prihvatio ponudu Milana o posudbi, ali niti po povratku na San Siro Balotelli nije briljirao (postigao je samo jedan gol u 20 utakmica u Serie A).

Naravno da nakon takvog učinka su Rossoneri odustali od bilo kakvog trajnijeg angažmana ovog bivšeg talijanskog reprezentativca kojeg se želi riješiti i Jürgen Klopp.

Za Balotellija bi neizvjesnost oko nove destinacije mogla potrajati uskoro. Njegov menadžer je Mino Raiola, a 'operacija' koju je započeo zove se - Manchester United, javlja Gazzetta dello Sport.

Četvrti Raiolin igrač na Old Traffordu?

Raiola je već ovog ljeta odigrao veliku ulogu u transferima trojice svojih igrača na Old Trafford. Ovaj 49-godišnji Talijan menadžer je i Zlatanu Ibrahimoviću, Paulu Pogbi te Henrikhu Mkhitaryanu, a u dobrim je odnosima i sa Joseom Mourinhom.

Pritom nije nevažno niti to da su Balotelli i Jose Mourinho već surađivali, od 2008. do 2010. dok je Portugalac trenirao Inter.

"O te dvije godine bih mogao napisati knjigu od 200 stranica, samo o meni i Balotelliju. I to ne bi bila drama nego komedija", svojedobno je izjavio Mourinho.

Dodajmo kako Gazzetta piše da situaciju iz prikrajka prate i Crystal Palace, Palermo te Chievo, ali naravno da United ima pole-position. Ključno pitanje vezano je uz Mourinhovu želju odnosno procjenu može li mu Balotelli pomoći na terenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider