Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zimski 'mercato'

Zvijezde Dinama i Hajduka na meti talijanskih velikana

Prema pisanju talijanskih medija veznjak Dinama Marcelo Brozović (22) i veznjak Hajduka Tino Sven Sušić (22) ove bi zime mogli preseliti u Serie A - Brozovića želi Milan, dok je Sušić na meti Intera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenose Talijani Milan je za Brozovića spreman ponuditi oko sedam milijuna eura, međutim Dinamo traži oko 10 milijuna eura. Nagađa se kako hrvatskog reprezentativca žele i Arsenal, Fiorentina i Everton. Brozović je ove sezone za 'modre' odigrao 26 utakmica i postigao tri gola - dva u Europskoj ligi, a jedan u HNL-u. Za hrvatsku vrstu je do sada odigrao sedam utakmica i postigao jedan pogodak.

Za veznjaka Hajduka se nagađa kako će karijeru nastaviti u milanskom Interu, a Splićanima bi pripalo oko četiri milijuna eura odštete. Postoji i opcija da Sušić ostane u Hajduku do konca ove sezone, a potom u lipnju preseli među 'Nerazzurre' gdje uspješno igra Mateo Kovačić. BiH reprezentativac je navodno želja trenera Roberta Mancinija, a za njega su interes pokazivali Sevilla i Bordeaux. Sušić je za reprezentaciju BiH odigrao sedam utakmica, a u Hajduku je od 2012. odigrao 62 utakmice i postigao sedam zgoditaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider