Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oprez: neugodno

Svi ismijavaju Milan zbog izvođenja hake, navijači su bijesni: Što je ovo!?

Prije utakmice Milana i Carpija navijači su ostali u čudu kada su ulazili na stadion.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki AC Milan napravio je još jednu u nizu grešaka koje ga prate posljednjih godina. Na San Siro je stigao mali Carpi koji se bori za ostanak u ligi te izborio 0:0 i vrijedan bod.

Milan je potjerao Sinišu Mihajlovića i na klupu doveo Cristiana Brocchija, bivšeg igrača rođenog u Milanu. Šest bodova je razlike između njih i pete Fiorentine koja zasad ima plasman u Europsku ligu, ali trebao bi Milan jer je u finalu Kupa s Juventusom (ide direktno ako osvoji i u kvalifikacije ako izgubi te ostane šesti u ligi).

A ona greška s početka teksta odnosi se na šok za sve one koji su vidjeli što se događa na terenu prije susreta. U sklopu promocije jednog kozmetičkog brenda, glumci odjeveni kao igrači Milana izveli su poznatu novozelandsku 'haku'. No, ratnički ples je oskvrnut jer to nije bila klasična haka već glumljenje, ili barem pokušaj, tuširanja.

Društvene mreže su eksplodirale i ismijavanje Milana krenulo je još sinoć. Navijači su bijesni na što je spao njihov klub, a sretni bi jedino mogli biti naručitelji takve ideje, naročito ako se vode onom kako je svaka reklama dobra reklama, čak i kad Te svi ismijavaju.

Onih 0:0 s Carpijem samo je dolilo ulje na vatru…

''Mi smo postali sramota od kluba'', jedan je od komentara gnjevnih navijača.

Mediji u Novom Zelandu prenose ovu vijest u nevjerici smatrajući kako je potez talijanskog nogometnog kluba izraz nepoštovanja prema njihovom ragbiju.

''Ovo je jedna od onih situacija kada rukama prekrijete glavu i zapitate se gdje ovaj svijet ide'', kaže jedan od komentara, dok engleski novinari Thomas Bristow tvrdi:

''AC Milan, jedan od najvećih klubova Europe, upravo je počinio samoubojstvo, društvene mreže su eksplodirale.''
 

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider