Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pritisak na klub ili nešto više?

Trebao bi dobiti 230 tisuća eura tjedno, ali posao kvare Real i štovanje Zidanea

Mesut Özil pregovara s Arsenalom oko potpisa novog ugovora, no njemački Bild donosi informacije gdje se spominje i potencijalni Özilov povratak na Santiago Bernabeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački Bild u srijedu je izvijestio kako je Mesut Özil pred potpisom novog ugovora s Arsenalom. Njemački veznjak pridružio se Topnicima 2013. godine, a njegov aktualni ugovor istječe 2018. Prema Bildu, novi ugovor Özilu bi trebao donijeti plaću od 230 tisuća eura tjedno. Štoviše, čak se spominje da bi mogao dobiti dres s brojem 10.

Međutim, manje od 24 sata kasnije isti list tvrdi da se oko cijele priče stvorio vrtlog koji bi mogao rezultirati Özilovim povratkom u Real Madrid. Dalje se spominje kako je njemački reprezentativac veliki obožavatelj Zinedinea Zidanea, a da mu je povratak na Bernabeu 'san'.

Bild također povezuje Özila s Bayernom i PSG-om, koji su također zainteresirani za usluge jednog od najboljih dodavača i asistenta u svijetu nogometa. Iako za tako nešto postoje male šanse.

Ipak, ne bi čudilo da se na taj način pokušava napraviti pritisak na Arsenal kako bi se udovoljilo svim Özilovim zahtjevima. U ovom trenutku najrealnije je da potpiše novi ugovor s Topnicima, a prelazak na Bernabeu ipak bi bilo svojevrsno iznenađenje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider