Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca želi 'osvetu' za 2013.

Messi vrlo oprezan ususret ogledu protiv Guardiolinog Bayerna

Ždrijeb polufinala Lige prvaka odlučio je da se sastanu Bayern i Barcelona, odnosno da se na suprotnim stranama nađu Lionel Messi i bivši trener Barcelone Pep Guardiola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvu utakmicu Barcelona će igrati kod kuće, a uzvrat slijedi tjedan dana kasnije u Münchenu. Iz oba tabora dosad su dolazile vrlo oprezne izjave, svi znaju da će nijanse odlučivati, a na tom tragu je i objava Lionela Messija na Facebooku.

Pep uoči povratka kući: "Uživao sam gledati Messija, no sada ću patiti"

"Pred nama je iznimno teško polufinale Lige prvaka, moramo dati 110 posto", napisao je Messi na svom Facebook profilu.

 

Tenemos una semifinal de la Champions muy dura por delante, habrá que estar al 110%.We have a really tough UEFA Champions League semifinal ahead, and we'll need to give 110%.- LIO

Posted by Leo Messi on Friday, April 24, 2015

A upravo bi Argentinac trebao predstavljati najveću opasnost Bavarcima, čega je svjestan i njegov bivši, a sada trener njemačkog prvaka Pep Guardiola.

"Uvijek sam uživao gledajući Messija, a sada ću ja patiti i razmišljati kako ga zaustaviti. Moramo pronaći savršeni obrambeni sustav kako bi kontrolirali Lea", rekao je Guardiola.

Posljednji put kada su se sastali Bayern i Barcelona dogodilo se 2013. godine, također u polufinalu Lige prvaka. Tada su Bavarci isprašili Barcelonu koju je vodio preminuli Tito Vilanova s 4:0 i 3:0. Bayern je tada vodio Jupp Heynckes, koji je na kraju te sezone uzeo sva tri naslova (Liga prvaka, Bundesliga i DFB Pokal).

Nijemci se nadaju da bi Guardiola mogao ponoviti Heynckesov uspjeh, no protiv ovakve Barcelone to će biti jako težak zadatak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider