Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nedostaju financijski detalji

Messi ponovno uz 'Tatu': Argentina dobila novog izbornika!

Prema pisanju argentinskih medija bivši trener Barcelone Gerardo 'Tata' Martino novi je izbornik svjetskog nogometnog doprvaka Argentine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Martino će na klupi 'Gauča' naslijediti Alejandra Sabellu, koji je odlučio otići na vrhuncu nakon što je ostvario odličan rezultat na svjetskom prvenstvu u Brazilu. Vodstvo Argentinskog nogometnog saveza (AFA) nije željelo potvrditi vijest o novom izborniku, no glavni tajnik Miguel Silva je potvrdio kako je 'Tata' glavni kandidat.

"Martino je prvi kandidat. No, još uvijek nismo dogovorili financijske detalje," kazao je Silva.

Martino je prošlu sezonu vodio Barcelonu, međutim, morao je napustiti klupu katalonskog velikana zbog loših rezultata. Barca je prošle sezone osvojila jedino španjolski Superkup. U Ligi prvaka Barca je pod njegovim vodstvom ispala u četvrtfinalu protiv madridskog Atletica, dok je u Primeri osvojila drugo mjesto iza Atletica.

Argentina je pod vodstvom Alejandra Sabelle osvojila drugo mjesto na svjetskom prvenstvu u Brazilu, što je najveći uspjeh 'Gauča' u posljednje 24 godine. Sabella je vodio reprezentaciju od srpnja 2011. do srpnja 2014. i u 42 nastupa pod njegovim vodstvom Argentina je ostvarila 26 pobjeda, šest poraza i 10 neodlučenih ishoda. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider