Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Hvala vam'

Messi podijelio s navijačima svoju najveću bol

Nogometaši Argentine izgubili su u finalu Copa Americe od Čilea (1:4 nakon jedanaesteraca), a gaučima je to drugi izgubljeni finale u samo godinu dana ranije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ljeto 2014. godine u završnici SP-a pobijedila ih je Njemačka. Lionel Messi tako i dalje čeka veliki trofej s Argentinom, a to ne ono što mu nedostaje da bi ga se priznalo za najboljeg grača svih vremena.

Leo je proglašen igračem turnira, a navodno je odbio je preuzeti tu nagradu. Sada kada je turnir gotov, Leo se oglasio na Facebooku.

"Ništa nije bolnije od poraza u finalu. Hvala svima koji su nas podržavali i koji su to nastavili činiti i u teškim trenucima.''

Oni koji ga ne vole sprdaju se s njim na društvenim mrežama, no treba reći kako je u godinu dana Leo Messi osim dva finala s reprezentacijom osvojio Ligu prvaka, naslov prvaka u Španjolskoj i Kup Kralja.

Do kraja godine može s Barcelonom osvojiti i Superkupove u Španjolskoj i Europi te Svjetsko klupsko prvenstvo. Šest 'kanti' baš kao 2009. godine. To je zasad u povijesti uspjelo samo njemu i suigračima iz tadašnje Barce.
 

 

No hay nada más doloroso en el fútbol que perder una final, pero no quiero que pase más tiempo sin darles las gracias a...

Posted by Leo Messi on 6. srpanj 2015

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider