Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho ga otpisao

Kakva majstorija: Pogledajte golčinu s centra terena

U zimskom prijelaznom roku Manchester United ga je prodao Lyonu u čijim redovima je proigrao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 29. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na gostovanju pobijedio Lorient 2:1, dok je Lyon je rutinski stigao do pobjede protiv Toulousea 4:0.

Aktualni prvak je teže nego što se očekivalo porazio fenjeraša Le Championnata. Ispadanje iz Lige prvaka nakon šestice Barcelone očito je uzdrmalo Parižane koji su se mučili protiv najgore momčadi lige.

Gosti su poveli u 28. minuti autogolom Benjamina Jeannota. Edison Cavani je ubacio loptu iz kornera, a Jeannot je nespretno skrenuo u vlastitu mrežu. Na 2:0 je povisio Christopher Nkinku, a tračak nade domaćinu donio je Mickael Ciani smanjivši na 1:2 u 68. minuti.

Lyon je rutinski stigao do pobjede protiv Toulousea 4:0 učvrstivši se na četvrtom mjestu. Strijelci su bili Christophe Jallet (36), Maxwell Cornet (47) i Memphis Depay (53, 82) koji je svoj drugi gol postigao s centra.

St Etienne je produžio krizu odigravši 2:2 protiv Metza. Ovim rezultatom St Etienne je prodfužio niz bez ligaške pobjede na četiri kola, a računajući i kupove crna serija traje šest utakmica.

Domaćin može biti sretan što je osvojio i bod jer su izjednačili u petoj minuti sudačke nadoknade golom Loica Perrina. Strijelac za St Etienne bio je i Robert Beric (53), dok su golove za Metz zabili Ismail Sarr (1) i Simon Falette (67).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider