Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratak nakon 17 godina

Melbourne Knights objavio: Simmo se vraća kući!

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Joe Šimunić, koji danas slavi 37. rođendan, vraća se u Australiju, zemlju u kojoj je rođen i u kojoj je napravio prve nogometne korake...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šimunićev povratak u Australiju objavio je njegov bivši klub Melbourne Knights. Sjajni branič proveo je prve tri godine svoje karijere u klubu iz Melbournea, prije nego li je zaigrao za njemačke Bundesligaše - HSV, Herthu i Hoffenheim.

"Simmo se vraća kući", stoji na službenom profilu društvene mreže Twitter australskog kluba.

Šimunić će biti gost u Melbourneu na utakmici prvog kola između Knightsa i Avondalea u petak. Bivši hrvatski reprezentativac izvest će početni udarac na utakmici, a nakon susreta družit će se s navijačima.
Šimunić će uoči utakmice biti i poseban gost na večeri koju organiziraju Melbourne Croatia Soccer Club i Melbourne Knights.

Šimunić je za reprezentaciju Hrvatske upisao 105 nastupa, no njegova reprezentativna karijera završila je neslavno, neopreznim navijanjem na Maksimiru nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazil. FIFA ga je kaznila s 10 utakmica suspenzije, a novi poziv u reprezentaciju nije dočekao.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider