Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U gijonu

Kovačić odradio prvi trening s igračima Reala: Debitira protiv Halilovića?

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić u četvrtak je imao prvi trening s novim suigračima u Real Madridu, koji se pripremaju za nedjeljnu utakmicu prvog kola španjolskog prvenstva, gostovanje kod Sporting Gijona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na treningu u sportskom kampu Valdebebas, zatvorenom za medije, Kovačić se pojavio u 10 sati zajedno s dosad ozlijeđenim braničem Pepeom i pridružio se ostatku momčadi, priopćio je Real Madrid.

Predsjednik kluba Florentino Perez rekao je u srijedu da će Kovačić putovati s momčadi u Gijon, lučki grad na sjeveru Španjolske, no da o treneru Rafaelu Benitezu ovisi hoće li ondje upisati prve minute za madridski klub.

Utakmica se igra u nedjelju, s početkom u 20.30 sati, a povratnik u prvu ligu nakon tri godine Sporting Gijon u petak bi trebao predstaviti hrvatskog reprezentativca Alena Halilovića kao svoje novo pojačanje.

Španjolski nogometni savez u utorak je odobrio jednogodišnju posudbu iz Barcelone pa se samo čeka igračev potpis na ugovor. Zasad je nepoznato hoće li Halilović konkurirati za utakmicu.

On je treće ovosezonsko pojačanje Sportinga, koji je još ranije, također na jednogodišnju posudbu doveo Omara Mascarella iz Real Madrida i Tonija Sanabriju iz Rome. Klub je posljednji put doveo novog igrača 2013. a od tada igraju nogometaši iz podmlatka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider