Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vruća 'roba' na tržištu

Mateo Kovačić negirao produljenje ugovora s Interom, ali naglasio...

Danas se Italijom pročula vijest da je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić produljio ugovor s milanskim Interom do 2019. godine. Međutim, to ipak nije točno...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sam Kovačić je negirao tu vijest, no naglasio je da pregovori i dalje traju, te da je njegova velika želja ostati stanovnik Milana.

"Produljenje ugovora? Još uvijek razgovaramo. Osjećam se dobro na San Siru i želim produljiti ugovor. On mi ionako istječe tek 2017. godine", rekao je Kovačić.

"Da li bih otišao u neki veliki klub? Pa Inter je veliki klub, a sada imamo i novi projekt i novog trenera. Ne možete stvoriti novu momčad u šest mjeseci. Potrebne su dvije do tri godine. Inter danas nije kao što je bio 2010. godine kada je osvojio naslov prvaka Europe, ali nadamo se da ćemo se vratiti na taj nivo", veli hrvatski veznjak, koji je komentirao novog trenera, te naglasio da se već navikao na sav pritisak domaćih navijača.

"Oduvijek sam uživao u tom pritisku. Drago mi je da navijači očekuju mnogo, jer i ja očekujem mnogo od sebe. No cijela momčad mora igrati dobro da bi se ostvario rezultat, a ne samo Kovačić. Od Mancinija mogu jako puno naučiti. Trenutno pokušavam igrati kao krilni igrač, jer on to tako od mene traži. To bi za mene moglo biti vrlo korisno", rekao je Kovačić pa zaključio:

"Navikao sam na učestale promjene trenera. To se događalo i u Dinamu (Zagreb), no potrebno je imati trenera na duge staze. Nadam se da ćemo s Mancinijem biti jako dugo. On je bio sjajan igrač, no ne može ni on sve promijeniti u dva tjedna. Potrebno je vrijeme, u prvom je mandatu učinio sjajne stvari s Interom".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider