Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
počeo u stilu

Ibra već zakuhao prve nevolje u svlačionici Man Uniteda

Zlatan Ibrahimović svojim je potezom uzburkao duhove, a da se još nije ni presvukao u svlačionici domaće ekipe na Old Traffordu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 'boring, boring' Manchester Uniteda Louisa Van Gaala dolaskom Josea Mourinha sigurno dosade neće biti. OK, možda na terenu njegov nogomet zna biti ponekad dosadan, ali u svemu ostalom prašinu će dizati iz kola u kolo. Čak je i njegov Chelsea već dobio jednu malu najavu nove sezone.

A dosadno sigurno neće biti na Old Traffordu sa Zlatanom Ibrahimovićem. Već u svom stilu najavljuje novu sezonu u kojoj nije s trona skinuo 'kralja Erica' nego je nadmašio legendarnog Cantonu i proglasio se 'Bogom'.

No, pravu je nevolju zakuhao svojim inzistiranjem na broju 9. Ibra je bio uporan i ljudi iz kluba su odlučili 'devetku' uzeti budućnosti Uniteda kojeg su prošle sezone platili 50 milijuna eura. Anthony Martial vijest je saznao na odmoru i nije mu nimalo bilo drago.

Martial je reagirao na svoj način, s obzirom da je na odmoru i da je 2016. godina, prestao je pratiti svoj klub na društvenim mrežama. Nije da je polupao pola svlačionice, ali mediji su to protumačili kao jasan znak nezadovoljstva činom čelnika kluba koji su mladog Francuza doslovno 'pregazili'.Također, nakon što je Ibra ponosno na svom Facebooku objavio dres s brojem '9', Martial je stavio veliku fotografiju na kojoj on nosi taj broj u dresu Uniteda.

Ibra je tako stigao u svom stilu. U svlačionici je uvijek imao prijatelja i neprijatelja, gdje god da je igrao. Sada je i prije nego što je stvorio ijednog prijatelja, stvorio frku s mladim Martialom. Vidjet ćemo kako će njegovo postavljanje u ulogu 'Boga' sjesti nekim starosjediocima poput kapetana Waynea Rooneyja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider