Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'korak do...'

Bomba iz Italije: Marko Pjaca u ponedjeljak na liječničkom pregledu!

Čini se da bi Dinamo već početkom srpnja mogao ostati bez svojeg najboljeg igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju talijanske Gazzette, milanski nogometni gigant Inter zakazao je za ponedjeljak liječnički pregled na kojem bi se trebao pojaviti još uvijek aktualni igrač zagrebačkog Dinama Marko Pjaca! Talijanski izvor ne nudi previše detalja, ali je prilično uvjeren u događaje koji bi mogli uslijediti.

"Pjaca je na jedan korak od Intera", prenosi Gazzetta.

Pjaca je osvojio pola Europe sa svojom predstavom protiv Španjolske i u nekoliko minuta koje je dobio protiv Portugala u kobnoj osmini finala Eura. Gazzetta tvrdi da bi Dinamo za Pjacu trebao dobiti oko 15 milijuna eura, te da bi već početkom idućeg tjedna mogao uslijediti transfer ponajboljeg hrvatskog nogometaša.

Zvijezda Dinama tako bi se trebala pridružiti 'vatrenim' suigračima Ivanu Perišiću i Marcelu Borozoviću u milanskom Interu. Čini se kako je talijanski klub bio najbrži i najkonkretniji u svojoj ponudi te uspio dogovoriti sve detalje s vodstvom Dinama i Pjacinim zastupnicima, a brzonogi hrvatski reprezentativac mora proći liječnički pregled u Milanu, prije nego što se dogovore i posljednji detalji te stavi svoj potpis na novi ugovor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider