Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I o Milanu, budućnosti...

Pašalić za Novu TV o Čačićevom nepozivanju u reprezentaciju

U dresu sedmerostrukog prvaka Europe 22-godišnji veznjak u kontinuitetu pruža odlične igre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od kad je napustio HNL kao tinejdžer priča Marija Pašalića podsjeća na onu Ivana Perišića. Gdje god je došao, vrlo brzo se nametnuo i postao neizostavan član prve 11-orice. Isto je i kod nekada velikog centarfora Vincenza Montelle.

Milan je protiv posljednjeplasniranog Palerma u vodstvo, sjajnim pogotkom, doveo Suso. A onda se u 19. minuti, kao i prošlo kolo na gostovanju u Pescari, u strijelce upisao i Pašalić.

"To mi je forte, volim uvijek pratiti akciju do kraja i predvidjeti gdje bi se lopta mogla odbiti. To mi je urođeno. Hvala Bogu zabijam i nadam se da ću tako nastaviti i dalje", izjavio je Mario za Dnevnik Nove TV.

Postoji želja za ostankom u Milanu

Pašalić, koji pokriva više pozicija u veznom redu, još u Hajduku je pokazao koliko je opasan iz drugog plana. Zabijao je i u Elcheu, ali i u puno jačem Monacu, a od kad je uhvatio mjesto u prvih 11 Milana i tamo se potvrđuje kao veznjak opasan po gol protivnika.

Planet Milan je, s druge strane, već sezonama daleko od europskog vrha gdje tradicijom pripada. Pašalić je igrač Chelseaja i ne zna koja mu je sudbina na kraju sezone.

"Teško je sad govoriti, sad se čeka što će ovdje biti s tim Kinezima pa se čeka Chelsea kakvi su njihovi planovi i onda naravno ako postoji zainteresiranost s obje strane, a naravno da postoji volja s moje strane, pa ćemo vidjeti na kraju sezone što će biti."

"Čačić ima svoje viđenje, ja imam svoj put"

U reprezentaciji ga još uvijek nema i mnogi tvrde da ga se nepravedno zaobilazi.

"Izbornik ima svoje viđenje, ja imam svoj put. Meni je najiskrenije ovako super. Evo zabijam već u trećoj od TOP 5 liga. Ja imam svoj put tako da što bilo, ima vremena."

U dresu Rossonera igra odlično i uvjereni smo da ga krajičkom oka zadovoljno promatra i strateg Chelseaja koji ga i šalje na posudbe - Antonio Conte.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider