Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grande Mario!

Priznanje za sjajnu partiju: Pašalić u idealnoj momčadi tjedna Lige prvaka!

Iza nas su prve četiri utakmice osmine finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog tjedna odigrane su prve četiri utakmice osmine finala Lige prvaka, a najuvjerljiviju pobjedu ostvarila je Atalanta koja je sa 4:1 sredila Valenciju i stigla jako blizu plasmana u četvrtfinale.

Sukladno tome, u idealnoj momčadi tjedna našla su se čak četvorica igrača kluba iz Bergama, a među njima je i naš Mario Pašalić koji je upisao dvije asistencije u velikoj pobjedi talijanskog sastava.

Preostala trojica iz Atalante koji su se našli u ovom izboru su strijelci pogodaka: Hans Hateboer, koji je zabio dva gola Valenciji, te Remo Freuler i Josip Iličić.

Jedini klasični napadač među odabranih 11 je senzacionalni Norvežanin Erling Braut Haaland koji je bio junak pobjede Borussije Dortmund nad PSG-om.

U formaciji 4-3-2-1 momčad tjedna izgleda ovako:

Peter Gulacsi (RB Leipzig) - Hans Hateboer (Atalanta), Konrad Laimer (RB Leipzig), Felipe (Atletico Madrid), Renan Lodi (Atletico Madrid) - Remo Freuler (Atalanta), Saul Niguez (Atletico Madrid), Denis Čerišev (Valencia) - Josip Iličić (Atalanta), MARIO PAŠALIĆ (Atalanta) - Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider