Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
as iz rukava...

Guardiola će nemirno spavati, a Allegri je otkrio zašto

Trener Juventusa objavio je dobre vijesti za sve navijače Juventusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski prvak Juventus ponovno je u sjajnoj formi. Ima 15 pobjeda u nizu i nakon najlošijeg početka sezone u povijesti, ponovno se nalazi na vrhu Serie A. No, sada su pred 'starom damom' najveći izazovi, prvo mjesto treba zadržati, a čeka ih i Liga prvaka protiv Bayerna.

"O Bayernu ćemo razmišljati tek nakon subote i utakmice protiv Bologne. Ta utakmica nam je iznimno važna, na njima se osvaja Scudetto", rekao je trener Juvea Massimiliano Allegri, te potvrdio da se treninzima i utakmicama vraća Mario Mandžukić.

"Mandžukić se vraća treninzima u subotu, Chiellinijeva situacija se mijenja iz dana u dan, Alex Sandro će se vratiti za Bayern, Asamoah se vraća sljedeći tjedan, Cuadrado je jučer trenirao, ali umjesto njega bi protiv Bologne mogao zaigrati Padoin. Bonucci će započeti protiv Bologne, kao i Simone Zaza umjesto Morate ili Dybale", zaključio je trener vodeće momčadi talijanskog prvenstva.

Mandžo bi tako trebao biti spreman za okršaj s bivšim klubom i omraženim trenerom Pepom Guardiolom kojem je, kako mnogi vjeruju, poslao poruku fotografijom koju je objavio na Twitteru i Instagramu, na kojoj je obojao lice u stilu Jokera iz Batmana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider