Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za 18 milijuna eura

Mandžukić nije više plan B: Madrid je sve bliže…

Previsoka odšteta u visini od 30 milijuna eura, koliko Manchester City traži za transfer Alvara Negreda, mogla bi gurnuti hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića prema Atletico Madridu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marca je ranije otkrila da je Mandžukićev transfer Atleticov plan B, ukoliko ne uspiju dovesti Negreda. A prema svemu sudeći neće se uspjeti dogovoriti s "građanima" i upravo bi hrvatski napadač Bayerna mogao biti doveden kao zamjena za Diega Costu koji je otišao u Chelsea.

Atletico je navodno spreman za Marija Mandžukića ponuditi oko 18 milijuna eura, dok Bayern pokušava dodatno podići cijenu i zaraditi više od prodaje hrvatskog napadača .

Španjolski sportski dnevnik piše da će Atleticov trener Diego Simeone u Mandžukiću "dobiti strijelca za kojim je klub vapio nakon odlazaka Coste i Ville, igrača koji može garantirati 20 i više golova svake sezone".

Za Bayern je Mandžukić postigao 33 gola u 54 bundesligaške utakmice, a njegov odlazak iz bavarskog velikana uvjetovali su loš odnos s trenerom Pepom Guardiolom i dolazak Roberta Lewandowskog.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider