Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
idealna kombinacija!

Mandžo seli u Englesku i to u West Ham kod Bilića?!

Polako se otpetljava situacija oko hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića koji će gotovo sigurno ovoga ljeta napustiti Juventus...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se okušao i uspio u tri od četiri najjače lige Europe, Mario Mandžukić mogao bi 'dobiti poker'. Naime, sjajni hrvatski napadač na pragu je odlaska iz Juventusa, a u utrku za njegovo dovođenje uključio se West Ham kojim sjajno 'kormilari' Slaven Bilić.

Juventus je pred realizacijom dva velika transfera. Prvi bi trebao biti odlazak Paula Pogbe za rekordan iznos (vjerojatno u Manchester United), a potom bi za taj novac Juventus doveo napadača. U igri su čak trojica, Gonzalo Higuain, Karim Benzema i Edinson Cavani. Da bilo koji od njih pristine, pretpostavlja se da bi imao prednost u odnosu na našeg 30-godišnjeg reprezentativca.

Stoga 'stara dama' ne bi imala ništa protiv da zaradi ponešto novca na Mandžukiću, a popis klubova koji ga želi sve je duži i duži. U igru se prema pisanju britanski medija, te ponekih talijanskih, uključio i West Ham.

Bilić i Mandžukić odlično su surađivali dok je hrvatski stručnjak bio na klupi reprezentacije, pa bi to uistinu mogao biti jedan od velikih razloga u Mandžukićevoj odluci. Drugi faktor je činjenica da Mandžo nije nikada zaigrao u Engleskoj, a svi znaju koliko on 'voli' mijenjati klubove i okušavati se u novim izazovima. Dosada je igrao za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid te Juventus. U profesionalnoj je karijeri postigao 181 pogodak u dresovima svih navedenih momčadi.

Koliko ima vatre tu gdje ima dima vidjet ćemo kroz idućih nekoliko dana, možda tjedana, kada Juventus realizira svoja dva transfera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider