Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon 1249 dana

Götze večeras pred 'sudom': Hoće li mu oprostiti nevjeru?

Borussia Dortmund večeras u 5. kolu Bundeslige dočekuje Freiburg na svom Signal Iduna Parku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večeras je na rasporedu prva utakmica 5. kola njemačke Bundeslige u kojoj će aktualni viceprvak Borussia Dortmund ugostiti Freiburg. Utakmica sama po sebi nije previše atraktivna, no samo bi zbog jednog detalja mogla biti itekako zanimljiva!

Naime, nakon 1249 dana Mario Götze trebao bi se ponovno pojaviti pred čuvenim 'žutim zidom', odnosno južnom tribinom s najvatrenijim navijačima kluba iz Dortmunda. Podsjetimo, Götze je 2013. godine napustio Borussiju i prešao u redove minhenskog Bayerna što su mu navijači jako zamjerili. Kada je stigao na gostovanje u dresu bavarskog kluba navijači su ga dočekali na nož, a sada će biti zanimljivo vidjeti njihovu reakciju ukoliko mu trener Tuchel konačno da priliku od početka utakmice.

U prvoj utakmici nove sezone Götze nije bio ni na klupi, a potom je susret protiv Darmstadta prosjedio zajedno s pričuvama. Sada je konačno spreman za povratak u prvih 11. Hoće li mu oprostiti? Saznat ćemo u 20:30 ukoliko će biti u udarnoj postavi ili nešto kasnije ako ga trener odluči uvesti u igru!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider