Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Na gol od prve minute'

Hajdukov trener najavio juriš: Hoću pun stadion i pobjedu!

Pred Hajdukom je prva službena domaća utakmica ove sezone, od iznimno velike važnosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener nogometaša Hajduka Marijan Pušnik najavio je kako će njegova momčad od prve minute ići na pobjedu protiv Iasija u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europa lige koja se igra večeras na Poljudu s početkom u 20:30.

U prvoj utakmici u Rumunjskoj prije tjedan dana rezultat je bio neodlučan 2:2, te je Hajduku i 0:0 za prolazak u iduće pretkolo, međutim Pušnik je poručio kako ga ne zanima remi.

"Hajduk nikad neće igrati na rezultat 0:0. Idemo na gol i pobjedu od prve minute uzvratne utakmice. Naša očekivanja su jasna - pun stadion i pobjeda", rekao je Pušnik na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima u uzvratnoj utakmici Hajduka protiv Iasija nema puno tajni jer svi nogometaši u rumunjskoj momčadi igraju 'iza lopte' i strpljivo čekaju šansu.

"Nažalost, Rumunji su u prvoj utakmici u prvom poluvremenu koristili greške Hajduka, ali vjerujem da smo nešto naučili iz tih grešaka te ih nećemo ponoviti", kazao je Pušnik.

Po njegovim riječima Hajduk ima bolje igrače od Iasija te uz podršku publike može izbaciti rumunjsku momčad i plasirati se u iduće pretkolo Europa lige gdje ih čeka ukrajinska Oleksandrija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider