Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'hvala navijačima'

Pušnik brutalan: 'Nismo bili dobri, neki su se igrači usr…'

Hajduk je pobjedom 2:1 prošao u u 3. pretkolo Europske lige gdje će igrati s ukrajinskom Oleksandrijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener nogometaša Hajduka Marijan Pušnik ocijenio je kako njegova momčad nije igrala dobro u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Europske lige na Poljudu protiv rumunjskog predstavnika Iasia, ali je ipak uspjela ostvariti pobjedu i plasirati se u 3. pretkolo natjecanja.

"Mi nismo igrali dobro, a čuli su se i neki zvižduci iz publike zbog takve igre i tu krivnju preuzimam na sebe. Ali zahvalio bih publici koja nas je podržala kada su naši igrači padali u kvaliteti igre," rekao je Pušnik novinarima.

Napao neke igrače

Pušnik je ne spominjući imena igrača Hajduka kazao kako neki od njih po gradu među navijačima "tražeći alibi šire priču da previše treniraju i s toga ne mogu svježi ući u utakmice."

"Neću dopustiti takve priče i poručujem da će Hajduk trenirati još jače i snažnije jer do sada smo trenirali kao neka kadetska ekipa ili neka prosječna seniorska momčad," kazao je Pušnik.

Na novinarski upit zašto je u igri nogometaša Hajduka protiv rumunjske momčadi Iasija u uzvratu na Poljudu bilo tako mnogo netočnih dodavanja, Pušnik je odgovorio:

"Neki se nisu snašli jer nisu dosta trenirali, a neki su se usr.... Ni 'p' od presinga a bilo je 'p' od igre. Mi smo igrali, neću reći kao 'k' ali smo prošli u sljedeći krug natjecanja."

Uslijedilo je novinarsko pitanje kako će na igrače djelovati kad pročitaju njegove riječi da je bilo "p" od igre i da je igra bila kao "k", Pušnik je odgovorio kako je pri tomu mislio na lijepe riječi.

"To 'k' znači da imaju kvalitetu, ali ga nisu pokazali u igri protiv Iasija, a 'p' znači - pravi su," rekao je Pušnik izazvavši smijeh novinara.

Tijekom konferencije za novinare Pušnik je govoreći o lošoj igri Hajduka istaknuo kako splitska mpmčad trenutačno nema klasnih igrača ali "od onog što imamo moramo pokušat nešto napraviti."

Trener Isaija Nicolo Napoli je novinarima izjavio kako je njegova momčad u obje utakmice protiv Hajduka igrala dobro, ali nije uspjela pobijediti i plasirati se u 3. pretkolo Europske lige.

"Nisam zadovoljan suđenjem u uzvratu na Poljudu jer je to suđenje bilo neujednačeno," kazao je Napoli.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider