Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'htio sam ga skinuti'

VIDEO 'Profesionalni' prekršaj kakav još niste vidjeli i koji će vas nasmijati do suza

PSG je upisao sigurnu pobjedu u prvoj utakmici 20. kola Ligue 1, no sami susret obilježio je omaleni Talijan Marco Verratti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši PSG-a u petak su ostvarili rutiniranu domaću pobjedu u sklopu 20. kola francuskog prvenstva, te su napravili dodatan korak ka obrani naslova prvaka. PSG je kod kuće slavio protiv Bastije s 2:0, no trenutak koji je obilježio utakmicu bio je prekršaj Marca Verrattija.

Talijanski nogometaš zaustavio je Alexa Nganda u prodoru tako da mu je pokušao skinuti donji dio dresa. Vidjevši da je izgubio borbu za loptu i da mu je Ngando pred bijegom, Verratti je sleđa uhvatio Francuza za struk i počeo ga vući na pod dok ovaj nije pao. Verratti je zaradio samo žuti karton za svoj namjerni prekršaj na centru igrališta. Recimo i da je u tim trenucima PSG vodio s 2:0.

"Nisam želio uklizavati jer je to preopasno za suparnika. Pokušao sam mu svući kratke hlaće. Izgubio sam loptu, vidio sam da smo brojčani deficitarni, a ja nisam želio biti krivac za pogodak", rekao je Talijan, čiji je potez komentirao i trener Laurent Blanc.

"Da je riječ o utakmici Lige prvaka Verratti bi vjerojatno dobio crveni".

"Haha, sumnjam. Start nije opasan za suparnika i daleko je od gola. To nikada nije crveni karton", odgovorio je u intervjuu nakon utakmice Verratti.

PSG je pobjedom otišao na nevjerojatna 22 boda prednosti u odnosu na prvog pratitelja - Monaco.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider