Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je spremno

Brozović u mega 'trampi' napušta Inter i stiže u London!

Sjajni hrvatski veznjak na pragu je odlaska iz milanskog Intera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju talijanske Gazzette dello Sport Marcelo Brozović mogao bi u idućih 48 sati napustiti redove milanskog Intera i preseliti u London, točnije Chelsea. Naime, talijanski menadžer 'bluza' Antonio Conte i dalje ima namjeru prodati španjolskog veznjaka Cesca Fabregasa i to u Inter, a zauzvrat želi dobiti hrvatskog reprezentativca Brozovića, kojeg su Talijani i prije svega koji dan selili u London. 

Fabregas prolazi kroz vjerojatno najgori period u svojoj karijeri s obzirom da je ispao iz svih Conteovih kombinacija te usput nije pozvan u španjolsku reprezentaciju koja uskoro kreće s kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Odlazak iz londonskog kluba čini se kao neizbježna opcija ukoliko želi imati minutažu u ovoj sezoni.

Brozović je s druge pak strane vrlo tražena 'roba' ovoga ljeta. Spominjao se Arsenal, pa čak i Juventus, no čini se da će u konačnici završiti u Chelseaju. Conteu se očito sviđaju mogućnosti našeg svestranog veznjaka, koji je lani u Serie A postigao četiri pogotka i upisao isto toliko asistencija u 32 nastupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider